22/01/2015

mentoRING 2015!

Centar za promociju civilnog društva poziva sve punoljetne žene iz BiH koje žele priliku za učenje i napredak u karijeri te žene liderice – da se prijave za mentoRING program do 28. februara 2015. godine. Provedite jedan dan, sedmicu ili duži period kao mentorica koja će svoje znanje prenijeti na mladu ženu ili kao korisnica programa koja će učiti od najuspješnijih žena BiH.

Prijave možete izvršiti popunjavanjem online forme Prijava mentorica i Prijava korisnica na ovoj web stranici. Novost u ovogodišnjem programu jeste da se i muškarci mogu uključiti kao mentori (nadamo se da će prihvatiti izazov).

Više informacija možete dobiti i javljanjem na e-mail mentoring@mentoring.ba, te brojeve telefona: 033 644 810; 611 798 i 611 834.

Nakon prve tri godine rada naš mentoRING je ojačao i postao najveći mentorski program za žene u BiH, ali i u regiji Zapadnog Balkana. Ukupno 1170 žena je direktno učestvovalo u mentorskom programu, kao mentorica ili kao korisnica.

U sklopu mentoRING programa,ukupno 340 mentorica iz svijeta biznisa, nevladinog sektora, vlasti, medija i obrazovanja je aktivno sudjelovala u razvoju karijere i osnaživanja studentica, nezaposlenih i žena u procesu poslovnog usavršavanja.

Također, pozivamo sve koje/i su zainteresovane/i da se jave i pomognu nam u organizaciji ovog programa, kako volonterskim radom tako i materijalnim i finansijskim resursima, jer je ova inicijativa plod entuzijazma i samim tim, osuđena na uspjeh. Pridružite nam se!

Za više informacija posjetite facebook stranicu “Najmoćnije žene Bosne i Hercegovine”.